Monday, October 12, 2009

Festival Mahasiswi (FEMINA 09)

4 comments:

AsMa AmAnI said...

Nak tanya kalu saya cuma nak hadir ke talk "what men should know what women don't know" je.. tak kan kena byr Rm 100...mmmmm

kombat said...

sebenarnya kesemua seminar tu mcm pakej :)

AsMa AmAnI said...

Salam.. sy tahu seminar tu 1 pakej.. masalahnya saya tak punya duit sbyk tu utk hadir kesemua program yg dibuat.. tambahan saya ada hal nak buat so, ade waktu yg sy tak dpt hadir maka rugilah duit saya tu..

kombat said...

alamak, lupa nak inform pd asma. sbnrnya talk yg awk ckp tu, open talk. sapa2 je blh hadir.. sori ya :(